2015. október 2., péntek

A kisugárzás, mint emberi mágnes

Üdvözöllek Világ!

Nem is tudom mikor volt utoljára ilyen kellemes és egyben hasznos délelőttöm. A kellemes része egy kávézó teraszához köthető, aprócska asztalán lila virággal, hozzá finom kávé és mindez az októberi napsütés melegében. Irénke társasága, a kisugárzása volt a tartalom, az érték, ami mindezt emlékezetessé tette. A találkozásunk jellege ugyan üzleti volt, de minenképpen kézzel nem fogható értéket is kaptam és bízom benne, hogy én is adtam.

Ez a kisugárzás dolog mindig is érdekelt. A külső ugyan nem minden, de lássuk be, számít. Nem kifejezetten a szépség, hanem a harmónia. Amikor az ember összhangban van belül, az látszik kívül is. A túlzások viszont mindig beszédesek, érdemes figyelni, megfigyelni, mert komoly üzenetet hordoznak.
A kisugárzás azonban valami teljesen más. Azt nem lehet felkenni, lemozogni, beültetni, letölteni, az nem megvásárolható. Mondhatnám azt is, hogy ez is olyan dolog ami vagy van, vagy nincs, de ez sem lenne teljesen  igaz.
Kisugározni ugyanis mindenki tud, de csak azt, ami ez emberben benne van. Ha szeretet van, akkor azt, ha irigység, akkor azt, ha pozitív szemléletű akkor pozitív lesz, ha rosszindulatú akkor negatív.
Kisugárzásunkat természetesen nem kisugárzásmérővel mérjük, hanem a kapcsolatainkon keresztül tudjuk megvizsgálni.
Akinek jó a kisugárzása, annak a közelében jó lenni, mert élet van minden szavában, mozdulatában, de még a csendjében is.
A kulcs tehát az élet. A megoldás pedig a kisugárzás növelésre, az élettel való telítődés, az életenergia felkorbácsolása. Magyarul; rázd fel magad, keresd a lehetőségeket, szerezz élményeket, légy aktív és nyitott, kedves és szeretetteljes!

A kérdés az, benned milyen az élet? Szunnyadó, pislákoló, vagy áradó, magával ragadó, kirobbanó?
Én most áradok és ma ez már nem is lesz másképp.

Tartalmas hétvégét kívánok!















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése