2015. október 21., szerda

Mi a legfontosabb a világon?


A világos látáshoz néha elegendő a nézőpont megváltoztatása.
Antoine de Saint-Exupéry


Mi a legfontosabb a világon?- kérdeztem a gyerekeket, valahányszor a zebrához értünk. 
Az életünk!- felelték egyszerre.

Ezt a közlekedés kapcsán jól megtanulták! Tudják, hogy mindig jön következő busz, hogy semmi sem sűrgős annyira, hogy veszélyeztessék magukat, hiszen életből csak egy van, és azt érdemes épen és egészségesen leélni. 
A egészség megőrzése viszont odafigyelést igényel. Testünk mindig üzen, tünetek formájában jelzi, ha problémája akadt, ha valamivel nem tud megbirkózni, vagy hiányzik neki valami.
Persze van úgy, hogy a tüneteket nem vesszük komolyan, mert nem zavaróak, nem fájnak, csak épp jelen vannak. Ilyen lehet például a fáradékonyság, a figyelemmel kapcsolatos gondok, vagy a szárazabb a bőr, az alacsony vérnyomás.
Ugyan már! Majd elmúlik!- legyintünk egyet, és nem vesszük komolyan ezeket az aprónak tűnő jeleket, pedig nem lenne szabad ennyivel elintézni. Az esetek többségében tényleg csak vitaminhiány áll a tünetek mögött, és ez szerencsére könnyen orvosolható, a megfelelő készítmény pótlásával.

Mi a legfontosabb a világon ?- most Tőletek kérdezem.
Az életünk! Ugye?

Az Oriflame egészségmegőrző termékei közt a család minden tagja megtalálhatja a számára megfelelő vitaminkészítményt. Hogy, ne csak szépek, ápoltak legyünk, hanem egészségesek is!
Éljünk hát vele!









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése