2015. október 20., kedd

Tiszta lap, avagy az újrakezdés lehetőség a sikerre

Az állandó újrakezdés olyan ragaszkodás a jóhoz, melyet joggal nevezhetünk kitartásnak.
Szent-Gály Kata

Nem tudom, ki hogy van vele, de Én imádom az újrakezdéseket. Hogy miért? Lássuk csak...

Ugye ismerős az az érzés, mikor veszel egy új füzetet és kinyitod, rögtön szembesülsz a tisztaságával, érintetlenségével.... Egyszerűen varázslatos beleírni az első szavakat!
Ugye az is ismerős, mikor egy új könyvet tartasz a kezedben, kinyitod csak úgy valahol és beleszagolsz.... Isteni! Ugye?
Ugyanilyen például még a suliban egy új tanév kezdete, vagy Karácsony után a fogyókúra folytatása, vagy ismét visszatérni a rendszeres sportoláshoz, meditáláshoz, bármihez.

Vajon miért jó ez az állandó visszatérés? Mi késztet arra, hogy az amit megszakítunk újból és újból elkezdjük?
Nálam  néha vagy a lelkesedés kopik el, vagy valami más lesz fontosabb egy időre, esetleg még a kudarc az, ami félreállíthat az utamból ideiglenesen, tényleg csak rövid időre.
Feladni nem adom fel soha, maximum erőt gyűjtök, szemléletet, nézetet váltok, mert ami nem ment így, az majd megy úgy, vagy amúgy, de menni fog az biztos!

Vannak jó és szükségszerű újrakezdések is!
Egy évben 17 új Oriflame katalógus jelenik meg, tehát egy katalógus 3 hétig érvényes.
Tegnap volt a 14-es katalógus zárása,  ma reggel pedig útjára indult a 15-ös, ami azt jelenti, hogy ma kiosztom az első adag katalógust a kedves vevőimnek. Természetesen van aki már megkapta hamarabb, de még nem mindenkihez jutott el.
Az új katalógust a hölgyek, lányok, anyukák, mindig nagyon várják és mindig nagy örömet is okoz! Egyébként nekem is! Mikor megkapom a csomagommal a következő katalógust, olyan leszek mint egy gyerek, és első körben szinte minden kell. Aztán a józan eszem is bekapcsolódik a második átnézésnél, és ő már erőteljesen szelektál, végül a harmadik körben már tényleg csak azt írom fel a listámra, amit valóban megveszek.

Az újrakezdés, az Oriflame üzleti részében is lehetséges.
Minden új katalógus lehetőség arra, hogy jobb lehessek, többet keressek, hogy kipróbáljak egy új ötletet, hogy új munkatársat vagy vevőt találjak, vagy Ők találjanak meg engem! Várom Őket sok-sok szeretettel!
Erre a katalógusra már megvan a cél, a célhoz a terv, a tervhez az elvégzendő feladatok, tehát minden adott!
Már csak egy dolog van hátra: elindulni.

Mindenkinek eredményes napot kívánok!



Észrevételeid ide is írhatod: maradjszep@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése